Без пересихання. Чотири способи розігріти готового лосося, щоб він залишився смачним і соковитим

8 липня, 10:44
Правильне розігрівання лосося (Фото: bit245 / depositphotos)

Правильне розігрівання лосося (Фото: bit245 / depositphotos)

Готовий лосось неймовірно смачний одразу після приготування, але, якщо його правильно розігріти смакові якості не втратяться.

Кулінарний експерт Бретт Регот з сайту The kitchn поділився чотирма способами розігрівання лосося, завдяки яким він не пересихає та смакує, як одразу після приготування.

Реклама

Як правильно розігрівати лосося, щоб він не пересихав

Духовка

Покладіть лосося у деко з бортиками та прикрийте фольгою. Поставте рибу в духовку та розігрійте її до 135 градусів. Дочекайтеся доки внутрішня температура лосося стане 50−59 градусів і дістаньте його з духовки.

Плита

Візьміть пательню з антипригарним покриттям, налийте невелику кількість олії без запаху, покладіть шматки лосося, накрийте кришкою та поставте на мінімальний вогонь до повного прогрівання.

Фритюрниця

Застеліть кошик фритюрниці пергаментом або фольгою та покладіть у нього лосося. Виставте температуру 150 градусів і готуйте по 4−5 хвилин перевіряючи, чи не прогрівся він повністю.

Мікрохвильова піч

Розігрівання лосося у мікрохвильовці не вважається ідеальним, але це один з найрозповсюдженіших способів, тому важливо користуватися ним правильно. Покладіть рибу в мікрохвильову піч, накрийте спеціальною кришкою для розігрівання продуктів або вологим паперовим рушником і підігрійте на 50% потужності по 1−2 хвилини до повного прогрівання.